Mi is az a „Sziget 25 – Cruise” program?

A „Cruiserek” egy minden eddiginél látványosabb és különlegesebb városnéző program keretein belül fedezhetik fel Budapest belvárosát! Az elegáns Európa hajón mindenki megtalálhatja azt a programot, amit csak keres, legyen szó babzsákos lazulásról a Parlamenttel a háttérben vagy lüktető partyról a fedélközben! A Duna teljes fővárosi szakaszát végigbulizva csodálhatjuk meg Budapest világhírű panorámáját, a fejünk felett átívelő hidakat, vagy az utunkat szegélyező többszázéves épületeket!

Miért jó Cruiser-nek lenni?

A kényelmet minden értelemben garantáljuk a számotokra, hiszen a Sziget Fesztiválról kilépve privát buszainkon viszünk a kikötőbe. A városnéző hajóról egy olyan soha nem látott módon terül el előtted Budapest városa, miközben a napágyakon chillezel, ami garantáltan örök élmény! A változatos kilátást szórakoztató programokkal és house-ritmusokkal tesszük még lélegzetelállítóbbá!

 

Mi teszi igazán különlegessé?

A hajón elhalmozzunk a különleges élményekkel és lehetőségekkel! Budapest belvárosa egy olyan szemszögben kerül eléd, ahogy eddig csak nagyon kevesek láthatták. Az exkluzív városnéző túrát gasztronómiai élményekkel tesszük még teljesebbé. Nem lenne meglepő, ha egy kis emléket is szeretnél magaddal vinni, hiszen talán sosem ismétlődhet meg, amit nálunk tapasztalsz!

Menetrend:

  • 10:00-11:00 külső gyülekező és beszállás a Batthyányi téren/ Szilágyi Dezső téren
  • 11:00 indulás a Szilágyi Dezső térről
  • 11:00-12:00 Hajózás: Szilágy Dezső tér - Sziget hajó állomás
  • 12:00-13:00 Sziget gyülekező és beszállás 
  • 13:00 indulás a Szigetről
  • 13:00-17:00 Hajózás - ( Sziget - Sziget vége - Rákóczi híd ( vízállás függő ) - Batthyányi tér/Szilágyi Dezső tér. 
  • 17:00-18:00 kiszállás a Batthyányi téren, majd transzfer visszahozza a fesztiválra

Vedd meg most a Cruisin jegyet!