A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni érvényes karszalagoddal. 

A legegyszerűbben online tudsz jegyet vásárolni a Sziget webshopból. A jegyelővételi helyek részletes listája a Jegyárusító helyek oldalon olvasható. Belépőjegyed a fesztivál ideje alatt a helyszínen is megvásárolhatod, de javasoljuk az elővételi opciókat, így olcsóbban, és sorban állás nélkül juthatsz belépődhöz. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni.

A belépőjegyed SZÉP-kártyával és egyéb utalványokkal is megvásárolhatod személyesen a kiemelt jegyirodák bármelyikében, vagy a fesztivál helyszínén. Figyelem, a fesztivál helyszíne korlátozott befogadóképességű, így a jegyek a látogatottságtól függően elfogyhatnak!

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, nézz körbe ITT.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

A jegytípusokról bővebben a Jegyek menüben olvashattok. A Jegyek menüpontban keresd ki azt a jegytípust, melyről többet szeretnél megtudni: érvényességi idő, kapcsolódó szolgáltatások, itt mindent megtalálsz.

Általános jegyinformációk

 • Jegyedet (online vócseredet) a bejáratnál karszalagra cseréljük. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni.
 • Minden jegyhez tartoznak szolgáltatások és szabályok – ha nem vagy benne biztos, melyik jegytípus milyen szolgáltatásokat takar, kattints a Jegyek menüpontra
 • A vócserek nem személyhez köthetőek, a jegyed egyedi azonosítóját elsőként bemutató személy kapja meg a karszalagot.
 • Kérjük fokozottan ügyelj arra, hogy jegyedhez más ne férhessen hozzá. Sajnos, ha más már beváltotta a Te azonosítóddal a jegyet, neked már nem tudunk karszalagot adni. A Szigetet nem terheli felelősség jeggyel való visszaélés során.
 • Tartsd biztonságban megvásárolt jegyedet, és ügyelj arra, hogy senki se készíthessen másolatot a belépődről. Ha hivatalos úton (Sziget webshop vagy más regisztrált jegyárusító hely) vásárlod meg, és biztonságosan megőrzöd jegyedet, biztosan nem lesz probléma a bejutással.

Karszalagok:

 • Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni. 
 • Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek
 • A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen
 • A karszalag nem átruházható
 • A megrongálódott, elveszett karszalagot a Sziget nem pótolja vagy cseréli.

A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Sziget eljárást indít.

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A legfiatalabb Szitizeneket is sok szeretettel várjuk a Szigeten! A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek (2006. augusztus 17. után születettek) a Rendezvényt ingyenesen látogathatják, de gyermekkarszalag viselése számukra kötelező. A gyermekkarszalagra a kísérőnek kötelessége ráírni a gyermek nevét és a kísérő telefonos elérhetőségét. A gyermekkarszalagokat belépés során lehet igényelni. 
 
A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. Gyermekkarszalag viselése számukra is kötelező.
 

Családi Kempingünk kényelmes szálláslehetőséget nyújt gyermekkel érkezőknek a fesztivál területén, itt olvashatsz róla bővebben.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

Keresd meg a belépőd új tulajdonosát a Ticketswap-en keresztül, ahol biztonságosan és kényelmesen intézheted a jegyeladást: https://www.ticketswap.com/sziget

A belépéshez mindenképp szükséged van a jegyed egyedi azonosítókódjára (vonalkód vagy QR kód). Úgyhogy, legjobb, ha nem felejted otthon! Ha megvan PDF formátumban az okostelefonodon, azt is elfogadjuk! A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni.

Barátságos háziállatok (értsd: kutyák, vadászgörény, kis rágcsálók) behozhatóak a Sziget területére. A háziállatokkal kapcsolatos további információkat ITT találod. A korábbi évek tapasztalatai alapján a hang, a sok ember és az esetleges por miatt inkább azt javasoljuk, hagyd otthon házi kedvencedet.

A Rendezvény területére a Sziget által kiadott engedély nélkül járművel behajtani tilos. Számos kényelmes parkolási lehetőség közül választhatsz majd, ezek a fesztivált megelőzően lesznek elérhetőek.

 • Étel: a kereskedelmi mennyiséget nem meghaladó mértékben hozhatsz be magadnak ételt, de tudd, hogy számos lehetőséget biztosítunk a Fesztivál területén, akár megéhezel, akár megszomjazol
 • Ital: egy Szitizen egy darab, maximum 2,5 literes PET-palackban hozhat be alkoholmentes italt
 • Dohánytermék: maximum 20 doboz cigaretta, 10 doboz szivarka és 10 szál szivar / Szitizen

 

 • Alkohol: alkoholos italt semmilyen mennyiségben nem hozhatsz be
 • Drogok és tudatmódosító szerek: kérjük, semmiképp se hozz magaddal
 • Gázmelegítő és gázpalack: a Szigeten nem fogsz tudni főzőcskézni, de rengeteg lehetőséget biztosítunk, ahol finomakat tudsz enni, úgyhogy hagyd otthon nyugodtan a konyhafelszerelést.
 • Pirotechnikai eszközök: hadd nyűgözzünk le téged mi, a Sziget látványvilágával. Ezért, kérjük, ezeket is hagyd otthon
 • Üvegtárgyak: jobb, ha megelőzzük a baleseteket. Otthon biztosan nem fognak eltörni. 
 • Szúró- és vágóeszközök: ugye mondanunk sem kell, hogy a bejáratnál elvesszük őket?
 • Esernyő: Olyan szép és kényelmes esőkabátok vannak, kérjük, esernyő helyett ezt válaszd
 • Bármilyen eszköz, mellyel más testi épségét veszélyeztetheted: a mindenkori jogszabályban meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyak (8 centiméternél hosszabb vágóélű kés, pillangókés, gázspray, vipera, stb.). Korlátozás alá eső tárgyakkal nem léphetsz be a Fesztivál területére, ezeket a biztonsági őrök minden belépéskor ellenőrzik.

Ha továbbra sem vagy biztos benne, mit hozhatsz magaddal, kérjük, olvasd el a részletes előírásokat ITT, vagy írj a Helpdesk-re ITT.

 • A vócseredet (rajta a vonalkóddal / QR kóddal) 
 • Ha sátrazol, akkor: vízálló sátor, hálózsák, polifoam, elemlámpa, töltő és elemek
 • Minden időjárásnak megfelelő lábbeli: zárt cipő, szandál, papucs
 • Higiéniás kellékek, törülköző, kötszer, fertőtlenítő, gyógyszerek, stb.
 • Sapka, napszemüveg, esőkabát, meleg ruha, zoknik, fürdőruha
 • Naptej, szúnyog- és kullancsirtó
 • MasterCard® vagy Maestro® egy érintéses fizetésre alkalmas bankkártyádat

 

 

A Sziget rendezvényeinek hivatalos készpénzmentes fizetési szolgáltatója a Festipay. A Szigeten kényelmes, készpénz nélküli rendszerben fizethetsz mindenért, kezdve az italokon és ételeken át a merchandise termékekig.

Amatőr fotózásra természetesen van lehetőség saját célra, azonban a koncertek, programok hivatásos (eladási, publikálási céllal) fotózásához a rendezők írásos beleegyezése szükséges. Az egyes médiumok képviselői a Sajtóközpontban keressék a Sajtóiroda munkatársait, vagy írjanak a sajto@sziget.hu-ra.

Fontos tudnod: ahhoz, hogy minél több embernek megmutathassuk a Sziget sokszínűségét, a rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Erről minden információt ITT találsz.

A felhőtlen szórakozás közben biztonságotokra a Helperek Egyesület elsősegélynyújtó járőrei ügyelnek, a nap 24 órájában a fesztivál területén sétálva. Keressétek őket bizalommal vagy forduljatok az elsősegélynyújtó helyen működő orvosi ügyelethez, melynek helyét a térképen jelöljük! Lelki egyensúlyotokra az egyesület pszichológusai vigyáznak a Civil faluban és az egészségügyi bázison. A Szigeten az elsősegélynyújtó hely szomszédságában 24 órás patika is üzemel, ahol segítségetekre lesznek apróbb problémáitok ellátásában. A féktelen parti hevében azonban kérünk titeket, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az információs sátor és a közönségszolgálati iroda munkatársaihoz fordulhatsz.

A Szigeten több csomagmegőrző és értékmegőrző működik. Ha elveszítettél valamit, érdeklődj a Talált Tárgyak részlegnél.

A Szigeten rengeteg íz és lehetőség közül választhatsz, kezdve a legkülönbözőbb nemzeti konyháktól a legfinomabb magyar specialitásokig. Rengeteg hazai bor és pálinka szerepel kínálatunkban, de a legmenőbb budapesti szórakozóhelyek is önálló helyszínekkel jelentkeznek.
 
A nemzetközi konyha részen indiai, görög, olasz, francia, mexikói, erdélyi, thai és bajor ízeket próbálhattok ki. Egy biztos, éhes és szomjas nem leszel, annyi finomsággal várunk idén is.
Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek: 
 • ATM: több bankautomata is elérhető lesz a Fesztiválon, de ne feledjétek, hogy a fizetésre használható bankkártyatípusok: MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ kártyák.
 • Pénzváltás: ha nincs nálad forint, de váltanál, természetesen nincs akadálya
 • Internet: wi-fi pontjainknak köszönhetően mindig naprakész maradhatsz 
 • Csomagmegőrző: több helyen is találsz majd csomagmegőrzőt a fesztivál területén. Ne feledd, csak az itt elhelyezett értékekért vállalunk felelősséget!
 • Kerékpármegőrző: a taxiállomás mellett elhelyezett kerékpártárolót ingyenes használhatod, így nem kell négykeréken buliznod végig. 
 • Mosdók & tusolók: a fesztivál területén rengeteg mosdó és tusoló vár titeket, úgyhogy nyugodtan használjátok ezeket a bokrok és fák helyett. A tusolók 5- és 7napos bérlettel, valamint két, egymást követő napra érvényes napijeggyel használhatjátok. Kérjük, ügyeljetek a mosdók tisztaságára, és ne folyassátok fölöslegesen a vizet. 

Kérjük, figyelmesen olvassátok végig az alábbi információkat, hogy kényelmesen és biztonságosan fesztiválozhassatok!

 • Alkohol, dohányáru és drogok: kérjük, figyelj magadra, ne fogyassz túlzott mennyiségben alkoholt és dohányárut, drogokat pedig egyáltalán ne. A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal a Rendezvény területén tilos kiszolgálni. A hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a Rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti.
 • Vigyázzatok egymásra: Vigyázz magadra, és figyelj a többiekre is, ha bármilyen okból félelmet érzel, vagy egészségügyi probléma merülne fel, fordulj bizalommal a biztonsági és az egészségügyi személyzethez, vagy a szervezőkhöz! Kerüld a kimerültséget és kialvatlanságot! Ne használj drogokat és figyelj a személyes higiéniádra, egészségedre, és a szexuális úton terjedő betegségek elkerülésére!
 • Hőség: Nagy melegben, kimerülten fogyassz minél több vizet, viselj sapkát, használj napkrémet, hogy elkerüld a napszúrást!
 • Gyógyszerek: Ha állandó gyógyszert szedsz, feltétlen hozd magaddal! Gyógyszered megfelelő tárolásában az egészségügyi ellátóhelyen segítenek! A rendezvény területén 24 órás egészségügyi ellátóközpont működik, valamint gyógyszertárat is találsz!
 • Értékek: Kérjük, csak a legfontosabb dolgokat hozd magaddal a Fesztiválra. Használd az Értékmegőrzőt, és kérjük, ha bármilyen tárgyat találsz, add le ugyanitt ezeket. Nagyon hálás lesz a tulajdonosa.
 • Sziget <3 természet: Figyelj a környezeted tisztaságára, a fesztiválkörnyezet megóvására, és ha rongálást vagy károkozást látsz, jelezd a személyzetnek! Kérjük, a bokrok és fák helyett használd a mosdókat.
 • Sátrazás: Sátorhelyed kiválasztásakor legyél körültekintő, válassz biztonságos és könnyen megközelíthető alvóhelyet! Ügyelj arra, hogy ne hagyj ételt sok ideig a sátradban.
 • Kontaktlencse: Egészségügyi okokból inkább a kontaktlencse használatát javasoljuk a szemüveg helyett.
 • Biztonságos szex: Mindig ügyelj a megfelelő védekezésre.
 • Bodysurf: a rendezvényen tilos a bodysurf, kérjük, ezt vegyétek komolyan, a biztonsági emberek kiemelik és akár a rendezvényről is kiküldhetik, akik ezt megszegik.
 • Hangerő: Óvd a hallásod és használj füldugót, ha hangfalak közelében állsz!
 • Előírások teltház esetén: Teltház esetén – a Ti biztonságotok érdekében – a biztonsági személyzet kontrollálhatja a helyszínekre érkezők beengedését. Kérjük, hogy ennek elkerülése érdekében inkább érkezz előbb a koncertekre, így elkerülöd a sorban állást és a hosszabb bejutást.
 • Közlekedés a Szigeten: Inkább számolj több időt a helyszínek közti közlekedésre, a főutakon előfordulhat, hogy nagyobb tömeg halad egyszerre. Kérjük, legyetek mindig türelmesek, ne menjetek a haladási iránnyal szemben és ne lökdösődjetek.
 • Balesetek és bűncselekmények: Bármilyen baleset, sérülés vagy bűncselekmény esetében azonnal fordulj a biztonsági személyzethez, vagy a szervezőkhöz és tőlük kérj segítséget. Amennyiben mentőt kell hívni, ezt is bízd a szervezőkre. Az egészségügyi ellátás ingyenes a fesztivál területén. Ha szemtanúja, vagy áldozata vagy bármilyen bűncselekménynek, keresd fel egyből a biztonsági szolgálatot.
 • Extrém időjárási körülmények: A tömegrendezvényeken kialakulhatnak nem várt időjárási helyzetek. Szervezőink folyamatos kapcsolatban állnak az Országos Meteorológiai Szolgálattal, így első kézből tudunk titeket értesíteni minden extrém időjárási körülményről. Minden lehetséges információs platformon érdeklődhetsz a várható időjárással kapcsolatban, az UV-sugárzástól kezdve a pollenterhelésen át a hőségriadóig. Viharos és szeles idő esetén is tájékoztatjuk a fesztiválozókat. Fontos neked is felkészülnöd a szélsőséges időjárásra: a sátor rögzítésével, és a megfelelő ruházat előkészítésével neked is kényelmesebb lesz. Viharos idő esetén ne állj fák és elektromos eszközök közelében, és maradj inkább nyílt területen. Erős szél esetén biztonsági okokból kiüríthetjük a programhelyszíneket, kérjük, minden esetben kövessétek a szervezők utasításait.
 • Közlekedés a tömegben: Ha egyedül haladsz egy nagy tömegben, mindig ügyelj a helyes menetirány és tempó tartására. Ha úgy érzed, pánik kezd kialakulni, mindig próbálj meg szabad területre menni.

Vidd haza a Szigetet! Válogass a Fesztivál relikviák között több helyszínen is!

A Rendezvény területén – a Rendezvény bejárata előtti területet is ideértve – a Sziget előzetes írásbeli engedélye hiányában tilos bármiféle gazdasági, kereskedelmi vagy reklámtevékenység folytatása.

A Dunában fürdeni, úszni, illetve a Duna-parton sátrazni tilos. Ha szeretnéd a vízpart közelségében élvezni a Fesztivált, használd a speciális, erre kialakított fürdő részt a Sziget Beach-en. Nyugágyakkal, koktélokkal várunk itt.

A Sziget ideje alatt különösen jó idő szokott lenni: napsütés és nyári meleg. Érdemes előre tájékozódni a várható időjárásról, és ennek megfelelően hozz magaddal naptejet, fürdőruhát, és amire még szükséged lehet egy nyári napon. Legyen nálad mindenképp esőkabát, gumicsizma és meleg ruha is, készülj fel mindenre, ugyanis a fesztivált rossz idő esetén is megtartjuk!

A fesztivál területén rengeteg mosdó és tusoló vár titeket, úgyhogy nyugodtan használjátok ezeket a bokrok és fák helyett. A tusolókat 5- és 7napos bérlettel, valamint két egymást követő napra érvényes napijeggyel használhatjátok. Kérjük, ügyeljetek a mosdók tisztaságára, és feleslegesen ne folyassátok a vizet.
Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek: 
 • ATM: több bankautomata is elérhető lesz a Fesztiválon, de ne feledjétek, hogy a fizetésre használható bankkártyatípusok: MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ kártyák, ezeknek a fesztiválon történő használatáról bővebben ITT olvashatsz!
 • Pénzváltás: ha nincs nálad forint, de váltanál, természetesen nincs akadálya
 • Internet: wi-fi pontjainknak köszönhetően mindig naprakész maradhatsz 
 • Csomagmegőrző: több helyen is találsz majd csomagmegőrzőt a fesztivál területén. Ne feledd, csak az itt elhelyezett értékekért vállalunk felelősséget!
 • Kerékpármegőrző: a taxiállomás mellett elhelyezett kerékpártárolót ingyenes használhatod, így nem kell négykeréken buliznod végig. 
 • Mosdók & tusolók: a fesztivál területén rengeteg mosdó és tusoló vár titeket, úgyhogy nyugodtan használjátok ezeket a bokrok és fák helyett. A tusolók 5- és 7napos bérlettel, valamint két, egymást követő napra érvényes napijeggyel használhatjátok. Kérjük, ügyeljetek a mosdók tisztaságára, és ne folyassátok fölöslegesen a vizet. 

Budapest, Óbudai-sziget.

 

Kempingezni 7napos, 5napos bérlettel, valamint két egymást követő napra érvényes napijeggyel lehet. 

A fesztivál területén található ivóvíz, ahol a csapvíz nem iható, ezt külön jelezzük.

Kérjük, a sátrad felállításánál hagyd szabadon az előre kiépített útvonalakat. Köszönjük, ha betartod az alábbi instrukciókat a sátrak méretét illetően:
 • 1-2 fős sátor esetében 2 x 2 méter
 • 3-4 fős sátor esetében 4 x 2 méter 
A fesztivál területén rengeteg mosdó és tusoló vár titeket, úgyhogy nyugodtan használjátok ezeket a bokrok és fák helyett. A tusolókat 5- és 7napos bérlettel, valamint két egymást követő napra érvényes napijeggyel használhatjátok. Kérjük, ügyeljetek a mosdók tisztaságára, és feleslegesen ne folyassátok a vizet.

A kemping területeken nem található konnektor, és kérjük, hogy generátort se hozzatok magatokkal. A legfontosabb eszközöket mind fel tudjátok tölteni a töltőpontokon.

A rendezvény teljes területén és teljes ideje alatt szigorúan tilos a tűzrakás, valamint a gázpalackok behozatala is tilos, így főzésre sincs lehetőség. Ha tábortűz mellett szeretnéd élvezni a Fesztivál hangulatát, keresd fel a Tábortűz helyszínünket, ahol zenével és barátságos környezetben várunk téged.

Részletes információk hamarosan!

Használd az erre kialakított Családi Kempingünket!
 
Hogy milyen gyerekprogramokkal várunk titeket? Nézz bele a két évvel ezelőtti hangulat videónkba!

A fesztivál területén sokféle dolog, eszköz, étel, ital, ruha, fejfedő megvásárolható, válogass kedvedre a kínálatból.

Kerekesszéket használsz és segítőre van szükséged a kikapcsolódáshoz? 
 
A Mozduljunk ki! Egyesület immár második alkalommal ingyenes személyi kísérést és személyi segítség nyújtást biztosít azon mozgássérült és/vagy kerekesszéket használó vendégeinek, akiknek segítségre van szükségük az önálló kikapcsolódáshoz.
 
Gyere te is a Sziget Fesztiválra egyedül! Az egyéni igényeket figyelembe véve segítjük a szolgáltatást igénylő mozgássérülteket, szem előtt tartva az inklúzió megvalósulását. Felelősségteljes és hozzáértő munkatársaink biztosítják számodra, hogy értékes időt tölts a fesztiválon, mindezt biztonságban. Ha kísérővel érkezel, de néhány dologban mégis segítséget igényeltek a zökkenőmentes kikapcsolódáshoz, akkor is várjuk jelentkezésedet!
Hogyan veheted igénybe a szolgáltatást?
 
Írj egy e-mailt  a hello@mozduljunkki.hu e-mail címre, ezután elküldjük neked a regisztrációs csomagot. Igény esetén lehetőséged van személyesen is megismerkedni szakképzett önkénteseinkkel!
 
Csak korlátozott számban van lehetőség személyi segítésre, ezért jelentkezz minél hamarabb!
 
Bővebb információt a Mozduljunk ki! Egyesületről- ahol a 2016-os Sziget Fesztiválon készült képeinket is megnézheted - itt találsz:  www.mozduljunkki.hu
Ne legyen akadály a kerekesszék!
Mozduljunk ki!

Szolgáltatások

Easy XS Camping - fogyatékkal élők számára fenntartott zárt kemping.
 • sátorozási lehetőség
 • akadálymentes WC-k
 • akadálymentes fürdő konténer
 • információs pont (fogyatékkal élőkkel, akadálymentes kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatás)
Kerekesszék kölcsönzés: kaució és arcképes igazolvány ellenében bérelhető. A szolgáltatást végző személy dönti el a tényleges jogosságot, akinek nem feltétlenül kell kerekesszék, azoknak mankót ajánlanak fel, amit szintén lehet bérelni. Ugyanitt kerekesszék kisebb javítása is kérhető.
 
Kaució:
 • Kerekesszék: 50 euro
 • Mankó: 25 euro
Vakkísérő szolgálat: Ezt a szolgáltatást 24 órával korábban a megadott telefonszámon lehet bejelenteni és megigényelni! A szolgáltatás a Sziget bejárattól a program helyszínig való elkísérést illetve egyik helyszínről a másik helyszínre átkísérésre értendő! A kísérő személyzet folyamatosan nem tud a szolgáltatást kérő személlyel lenni!
Szállító szolgálat a városból a fesztiválra: Megadott telefonszámon lehetőleg 24 órával korábban kell jelezni az igényt. 
A szállítás megegyezés szerint a városból egészen az Easy XS Campingig
 
Fontos! Mindenképpen szükséges a telefonos érdeklődés és a megegyezés a szállítással kapcsolatban!!
 
Információ: Varga Nóri:  v.nori1105@gmail.com
 
Igény esetén nemzetközi és magyar jelnyelvet ismerő személyek állnak rendelkezésre a siket fesztiválozók számára.
 
Személyi segítés:  A Mozduljunk ki! Egyesület szakképzett- konduktorokból és konduktor hallgatókból álló- önkéntes csapata kerekesszéket használó és/vagy mozgássérült vendégek számára biztosít személyi segítést.
 • tájékozódás a programok és a helyszínek között
 • sátor állítás és bontás
 • ki-be-, és összepakolás
 • önellátás különböző területei (étkezés, mosdó használat, tisztálkodás stb)
 • kerekesszékkel történő helyváltozatás
 • …és még sok minden másban 
Ha az önfeledt kikapcsolódáshoz segítségre van szükséged néhány dologban, akkor írj nekünk egy levelet a hello@mozduljunkki.hu e-mail címre, amiben leírod, hogy pontosan  mikor érkezel a Szigetre, és miben tudunk neked segíteni. 
 
FONTOS! Ha igénybe szeretnéd venni a szolgáltatásunkat, akkor érkezésed előtt minimum 24 órával jelezd ezt nekünk, hogy megfelelő segítői létszámmal lehessünk jelen.További info: www.mozduljunkki.hu 
 
Moped bérlés
 
Fesztiválozz akadályok nélkül! Elektromos mopedjeinkkel a Sziget élménye mindenkié. Regisztrálj oldalunkon, és bulizz szabadon az első naptól kezdve!
Party without limits! Sziget experience is for everyone with our mobility scooters. Register on our website, and enjoy the Sziget Festival from the first day!"