Nézd meg a #sziget2017 legjobb képeit!

Újabb negyedszázad kezdődik
Százhárom országból jöttek látogatók, hollywoodi filmsztárok sora érkezett a fesztiválra, egy 11 hónapos hongkongi csecsemő is itt szórakozott szüleivel, köszöntötték minden idők 8 milliomodik látogatóját, és két nap is ki kellett tenni a “megtelt” táblát. A 25. Szigeten 452 ezer látogató szórakozott békében, boldogságban, szeretetben.
Minden, amit tudnod kell indulás előtt
Augusztus 9-én, szerdán elstartol a 25. Sziget, előtte minden információt összeszedtünk nektek, ami hasznos lehet a fesztivál előtt és alatt. Jó böngészést, várunk titeket a Szabadság Szigetén!
Sziget Útlevél
Elkészült az online verziója az idei Sziget útlevélnek, benne minden, ami Sziget: programok, térképek, szolgáltatások, infók. Jó böngészést!
MVM Edison Light up! – SZIGET Fesztivál
Köszönjük, hogy kiléptetek a fényre és a Sziget Fesztiválon meglátogattátok az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. egyedülálló fainstallációját. Felejthetetlen élmény volt feltöltődni veletek a Hello Wood okos bútorain, köszönjük, hogy kipróbáltátok energiajátékainkat és minden ügyességeteket összeszedtétek a nyereményekért. Ne feledjétek, még nincs vége a nyárnak, találkozzunk a következő fesztiválon is az MVM Edison Light up! standján!